Razorblade Опубликовано 26 июня, 2005 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июня, 2005 Украинцы поймут о чем речь Дiя перша. Берег моря. Чути розбещенi крики морських птахiв, ревiння моржа, а також iншi звуки, iздаваємиє різною морською сволотою. Входить Гамлєт, принц Датський, одягненний в зручну білу товстовку й такі самі парусинові штани. Гамлєт підперезаний вузьким шкіряним мотузком. Він босий, бородатий і пацаватий. В руках у нього дебелий дрючок. Гамлєт. Як осто****ило купатися мені. Чі може іскупатись? Купатися, чи не купатись? Питання ***ські ці заябують мене. То може варто, не вагаясь, спустити враз штани та батерфляєм по***рити, аж поки за буями в очах не потемніє? Ну а згодом? Про наслідкі можливі як не подумать? Один лиш тількі раз - і вже піздець крадеться з своєю усмішкою хижой. Простуда, геморой, чіряк на сраці, від шприцу гематоми, лікарі, а зрештою й сира могила... а на ній брудна Офелія вонюча та купка маргариток. А під нею лежить той фраєр, що любив купатись. Ні, такіє варіанти єбав я рот і в носа! Гамлєт харка у море і його дрючком ****ячить. Входить Клавдій, хилий дядько принца. Клавдій: - Мон шер Гамлєт! Ходімо в кабінєт. Цукерку дам тобі я посмоктати. Цукерка очєнь класна, Тузік вкусний. Клавдій огидно плямкає губами, ізображая чудний нехуйовий Тузік. У ту ж мить з моря вилазить Привид в грязном простирадлі. Привид: Не вір, мій сину, цьому підорасу. Цукерку ту тобі він в жопу встромить. Клавдій: А-а-а-а!!! Тікає. Привид: От бач, злякався, йобаний сцікун. Він обісцяв мене на полюванні, коли я міцно спав. Підступною рукою він в ухо спрямував брудного ***. І скосо****ило моє прекрасне тіло смертельная гангрена. Помсти хочу! Побачить цю падлюку на параші, за грою в півника з неголеним убівцей, або в конторі сраним інженером, або у юрті раком на підлозі татари шоб його їбали в жопу! Гамлєт: Не можна мстить. Повинні ми любить всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ і богоносці. Привид: То може ти і м'яса не їси? Гамлєт: Ні, не їм я м'яса принципово. Я тільки випить іноді люблю, бо ми народ широкий і гостинний і випити ми можем до***. Намного більше всяких інородців, жидів та басурман. Привид: Хуйова мода. Пробзділось все у Дацькому князівстві... Колі я був царем, їбав я всіх богоносців у купі з Львом Товстим. Но це, як звісно, в смислє пєрєносном. Но підорасів з дєтства не любив, ще посилав їх на хімію єбошить на благо Батьківщини. О часи, о Данія нещасна! Гамлєт: Ви, батько, там привидом вже зовсім заєбались. Щось ****ите, що не просцяти й за цілий тиждень. Я вам сказав, що мститися не можна, бо всі люди - це браття на землі, окрім жидів, татарів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу. В цілому ж я - гуманіст, не то шо ви, папаша. Вам тільки би горілки засадить та мамку бідну на печі єбати, аж дим із хати йде. А потім чаю посьорбати і кидати сокиру в паралізовану бабуню, в унітаза чобітьми ***рить і також багато іншої хуйні за вами замічав я. Навіщо вам свого родного брата, слабкішого за вас здоров'ям, примушувати дєлать вам міньєт? От він і єбанувся, бідолашний, і це не дивно. Мати ж моя, бідна, ненавиділа вас, як я жидів. Мене ж, синка хорошого, любила і часто пестила. А я з нею грався у курочку та півника. Ви, батьку, ****уйте в ваше море та хутчіше, бо я дрючком переєбу. Щє й дядька позову і ми з ним разом таких піздюлєй вам понакладаєм, шо Данія здригнеться. Привид: Сучий сину. Хуйовий недоносок! Так на батька! Таку хуйню казать! Чом не втопив я тебе в малаф'ї як ти родився? Чом не засунув в жопу головою і не задушив? От курвяча сімейка! Зажди ж у мене! Привид топиться у море. Гамлєт: Папаша ***скій, в доску заєбали. Піти та випить у бару шампаньйоли, бо в роті мов коти понасцікали і не свідомо хочеться лизати шершавим язиком гарачі зуби... Гамлєт уходить, моржи ревуть, птахи кричать, море шумить. [mergetime]1119780009[/mergetime] 2. Дiя друга. На сцені збоку стоїть рояль “Стейнвей”. На ньому лежать шпроти. Посеред сцени стоїть величезне кацапське крісло, позбавлене будь-якого художнього смаку. Над ним герб висить національний. На гербі зображено ведмедя. В одній руці ведмедя - молоток, у другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки. У кріслі сидить Маргарита, мати Гамлєта і вишива комірець косовроточкі. Вона наспівує русопятську пісню “Камарінскую”. Непомітно, м'якою ходою ***аса, входить Клавдій, хтивий дядько принца. Клавдій: Сьогодні я гуляв на взмор'є з твоїм синком красивим. Я конхвету хорошу очєнь, вкусную, єму давав, но он нє взял, муділа. Маргарита: - Какой чудак, єй богу... Клавдій (сам до себе): - Я виєбу його. (до Маргарити): - Конхвета Тузік очєнь нє хуйова. Маргарита (лагідно): - Бешкетнику... Клавдій: Чимсь бздить у кабінеті, неначє хтось насрав нечістоплотно? Відкрийте хвортку, хами, щоб пробзділось! Підскочивши, два хама в косоворотках і пілотках швиденько відкривають хвортку і в неї в ту же мить влітає Привид. Привид: Ага, падлюки! Всім скидать штани і стати раком! Щас піздець вам буде, зливайте воду, йобані масони, чі як вас там. Клавдій, Маргарита і хами швидко виконують накази Привида, якій дико регочє і літає по кабінєту. Клавдій: Мій Привиде, ніякої хуйні не робим ми. Ко всім жидомасонам іспитуємо злобу і ненависть і каждий день національні гімни на балалайці хором ісполняєм. Бояться нас жиди та басурмани, престіж крєпчаєт, моцно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі. Довольні хами, ситі в їх єбала. Гораздо меньше стало підорасів, єбошать всі вони, як папа Карло, на хімії в Черкасах. Лісбіянкі - усі на Соловках. Входить Гамлєт. Він в жопу п'яний. В одній руці у його дрючок, у другій шампанськє. Привид: - Дивись, мій сину, це - жидомасони. Ти за****яч дрючком їм по печінці, потом мєні доложиш. Шо не ясно? Гамлєт: Папаша, всьо в лучшем відє, нє волнуйтєсь. Гамлєт ****ить усєх дрючком: ****ячить герба з ведмедем, потім заливає шампанськоє в рояль і шпроти запускає туди ж. І по роялю ****ить дрючком. Рояль гуде. Привид: Мій сину, то рояль, а не жиди, його не надо ****ить. За валюту його я купував. Гамлєт: Єбав я і рояль, і валюту і всіх жидів. Гамлєт ****ить Привида дрючком. Привид падає. а полу лежать трупи, попижджені Гамлєтом. В роялі тихо плавають шпроти. Входить Зігмунд Фрейд. Його окуляри таємничо блищать у темноті. Гамлєт (потроху починає тверезити): Ітогі подвєдьом. У****ив тата. І мамку за****ячив з рідним дядьком. По****ив мєбєль ценную, герба національного хуйнув. Усюди смерть, розруха. Не буду більше пити я, хоч, правда, яка розумная цьому альтернатіва? Піздець всєм сподіванням. Ех, ***ська Данія.... Гамлєт рве на собі товстовку і тихо грає музика, приємний голос співає “Яблучко”. Зігмунд Фрейд підходить до Гамлєта, колить його у сраку шприцем і уводить до божевільного дому. На сцені з'являються семеро матросів в жахливих чорних бушлатах. Пісня “Яблучко” переможно шириться. Під веселі звуки “Яблучка” матроси мовчки, відчайдушно, відбивають чєчотку. Завіса. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения